30S21631 Babolat Jet Mach 3 Men Black / Gold
30S21631 Babolat Jet Mach 3 Men Black / Gold
30S21631 Babolat Jet Mach 3 Men Black / Gold
30S21631 Babolat Jet Mach 3 Men Black / Gold
30S21631 Babolat Jet Mach 3 Men Black / Gold
30S21631 Babolat Jet Mach 3 Men Black / Gold

Pantofi de Tenis Babolat Jet Mach 3 Clay Barbat - Negru / Auriu

Ultimele produse in stoc
774,90 lei
Livrare in 24 - 48 de ore
Agilitate si Viteza Maxima

Noua varianta Babolat Jet Mach 3, este plin de ultimele tehnologii. Fiecare detaliu este gandit sa creasca increderea jucatorului si viteza pe teren.
Jet Mach 3 este arma suprema pentru cei ce cauta mai multa precizie si agilitate.

Marime

 Comanda produsele pana la ora 12:00 si le primesti in urmatoarea zi lucratoare!

Pentru mai multe informatii, acceseaza sectiunea Termeni si Conditii

Ai gasit acelasi produs la un pret mai mic? Contacteaza-ne, si vom face tot ceea ce ne sta in putere pentru a echivala pretul.

Comanda si plateste in siguranta!

 
AGILITATE SI VITEZA EXTREMA

Jet Mach 3 reproiectat este dotat cu cea mai recentă tehnologie. Fiecare detaliu este conceput pentru a crește încrederea jucătorului și viteza pe teren. Jet Mach 3 este arma supremă pentru oricine dorește o agilitate extremă și un joc impecabil de picioare.

Cu Jet Mach 3, am îmbunătățit rețeta best-seller-ului nostru. Încă conceput pentru a asigura precizie maximă și libertate de mișcare, Jet Mach 3 este și mai ușor, mai confortabil și mai stabil datorită celei mai recente tehnologii Matryx®. Talpa Michelin a fost reproiectată pentru a răspunde la pornirile și opririle bruște, garantând în același timp o durabilitate optimă.

BENEFICII
GREUTATE REDUSĂ FĂRĂ COMPROMIS

Cântărind doar 325 g pe cântar (în mărimea 42,5 EU), am proiectat Jet Mach III pentru a zbura pe teren. Folosind un material unic, MATRYX EVO, cu firele sale PAHT și Aramid poziționate în zone precise, am făcut acest pantof ultraușor și rezistent la abraziune, fără a compromite stabilitatea și suportul.

PROTECȚIE DIN CAUCIUC PENTRU ANTEPICIOARE

O piesă de cauciuc protectoare fermă care acoperă antepiciorul interior până la degetele de la picioare pentru o durabilitate superioară de neegalat.

Matryx EVO
MATRYX EVO

Matryx este o țesătură exclusivă patentată, dezvoltată în strânsă colaborare între Babolat și expertul în țesături tehnice Chamatex. Versiunea EVO este țesută folosind procesul jacquard care păstrează sistemul „Arc de stabilitate” și fibrele de aramidă și poliamidă de înaltă durabilitate. Diametrul firului a fost adaptat, iar monofilamentele au fost îndepărtate pentru o flexibilitate și un confort sporiți. Tehnologia Matryx® EVO a fost concepută pentru a oferi compromisul optim de confort, suport și durabilitate.

MATRIŢĂ ORTHOLITE
Branțul OrthoLite® este modelat pentru a îmbrățișa forma piciorului. Proprietățile compoziției spumei asigură un confort, respirabilitate și durabilitate excepționale.
Ortholite molded
KPRS-X 2
KPRS-X 2

Întreaga zonă a călcâiului este protejată de spumă EVA cu rigiditate mai mică pentru a absorbi șocurile în orice poziție.

ACTIVE FLEXON

O tehnologie dezvoltată și patentată de Babolat. Forma și compoziția materialelor utilizate pentru talpă sunt segmentate în 9 puncte cheie de presiune pentru o reacție maximă.

Active Flexion
Michelin Premium Tennis
MICHELIN PREMIUM TENIS

Cauciucul Michelin Premium este cea mai durabilă compoziție dezvoltată vreodată. Oferă rezistență sporită și aderență optimă pentru a răspunde cerințelor extreme ale jocului de picioare din tenis.Brand
Babolat
Tip Produs
Pantofi de Tenis / Padel
Gen
Barbat
Colectie
Babolat Jet
Culoare
Negru / Auriu
Suprafata joc
Zgura
30S21631-2031
1 Produse
Nou
3324921846187
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.